Levertijden

NEDERLAND

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL pakketservice en en zal doorgaans binnen 24 uur verzonden worden en binnen 1-2 werkdagen worden aangeboden op het door u gekozen verzendadres.

Wanneer deze termijn wordt overschreden brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

De levertijd is voor bestellingen gedaan in het weekend wat langer.

PostNL levert de meeste bestellingen binnen 24uur af. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat ze een keer een dag later zijn. Wij hopen op uw begrip!

Onze pakketten worden via de standaarddienstverlening van PostNL geleverd. Dit betekent dat de bezorger ervoor kan kiezen om het pakket bij de buren af te leveren of om een nieuwe poging te doen op een andere dag wanneer je niet aanwezig bent tijdens het bezorgmoment. In beide gevallen ontvang je een briefje van PostNL in je brievenbus.

Indien je bij een tweede aflever poging niet aanwezig bent en de bezorger het pakket niet bij de buren heeft afgeleverd, zal het pakket bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt afgeleverd worden. De bezorger laat in dit geval een notitie bij je achter met het adres van deze specifieke locatie.

LET OP!

U pakket blijft maar 1 WEEK liggen bij het pakketpunt. Daarna wordt het geretourneerd naar de afzender. Het opnieuw versturen van uw pakket zullen wij dan wel in rekening brengen tegen de reguliere verzendkosten die Body & Fashion hanteert.

Mijn bestelling volgen

Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt; na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan je Track & Tracé gegevens in. Klik op de link om de status van je pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan?

Neem contact op met onze Klantenservice per mail: info@bodyandfashion.nl wij helpen je graag bij het traceren van je pakket.