body and fashion

het adres voor voedingssupplementen
en sport & fitnessartikelen

over ons
Als twee powerhousen hun krachten bundelen ontstaat er een ijzersterk concept wat toch heel vertrouwd voelt. Marjolein Schilperoort en Angelo van der Pas hebben de handen in elkaar geslagen en gaan samen een nieuw en zakelijk avontuur aan. Hiermee worden jarenlange ervaring, expertise en service samengevoegd onder één dak aan de Tramstraat 2 in Den Haag.
angelo
Angelo is een actief strongman en draait de nodige wedstrijden mee. Toen Angelo zelf begonnen was met de sport merkte hij dat er onvoldoende trainingslocaties zijn die aan de eisen van de sport voldoen. Daarom is hij in 2013 een eigen vereniging begonnen waar alle middelen en faciliteiten aanwezig zijn voor een strongman training.
Angelo van der Pas van Body and Fashion
marjolein
Marjolein Schilperoort is ex Nederlands Kampioen, Europese Kampioen en Wereld Kampioen dames bodybuilding. Al op jonge leeftijd was ze actief in diverse sporten zoals: hardlopen, paardrijden, fietsen, schaatsen, zwemmen, en turnen. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat ze in aanraking zou komen met fitness. Om kracht op te bouwen is ze naar een sportschool gegaan. Daar is de liefde voor krachttraining begonnen.
Image